Cu ocazia Festivalului Medieval Villa Karul, care a avut loc la sfârşit de săptămână, careianul Dragoş Georgescu, directorul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, a fost numit în rang de baron şi de Mare Comandant al Ordinului Teuton pe Regiunea Maramureş. De asemenea, au fost numiţi cavaleri ai Ordinului Teuton şi avansaţi la rangul de baroni careienii Manuel Chivari şi Ioan Hanka.

georgescu

“30.07.2016 Festivalul Villa Karul ediţia 4 a fost şi un eveniment special, numirea şi avansarea în rangul de Baron a E.S. Georgescu Dragoş- George Cavaler al Ordinului Teuton din Regiunea Maramureş. Tot în această zi este şi numirea de Marele Comandant al Ordinului Teuton pe Regiunea Maramureş”, se arată pe pagina de Facebook a Protectoratului Teuton al Sfintei Marii Maramureş.


Tot duminică, au fost numiţi cavaleri ai Ordinului Teuton din Regiunea Maramureş şi avansaţi în rang de baron tânărul şi talentatul careian Manuel Chivari, care a reuşit să se claseze pe locul al cincilea în Marea Finală a emisiunii- concurs Românii au Talent, respectiv Ioan Hanka, liderul grupului de motocicliști Free Wolves Spirit.