Seri cu şniţel la Matyas Csarda

Localul Matyas Csarda, situat pe strada Kolcsey Ferenc nr.3 din municipiu, invită careienii la două seri cu şniţel. Vineri şi sâmbătă, începând de la ora 17.00, contra sumei de 15 lei, clienţii localului pot consuma câte şniţele pot duce. Proaspete, calde şi de mai multe sortimente. Pentru ca acestea să alunece mai uşor, primul pahar de bere este din partea casei. Clienţii pot savura şniţelele oferite la discreţie nu numai în local, ci şi în atmosfera răcoroasă a grădinii interioare.

snitel

Matyas Csarda vine cu o nouă ofertă şi pentru meniul zilei. Clienţii care comandă meniul zilei vor primi un tichet special. După cinci meniuri comandate şi trecute pe respectivul tichet, al şaselea meniu al zilei este din partea casei. De asemenea, pentru grupurile numeroase de prieteni, la fiecare cinci beri comandate din acelaşi sortiment, a şase este gratuită.
Celor care nu vor meniul zilei sau bere la ofertă, Matyas Csarda le stă la dispoziţie cu o gamă largă de produse tradiţionale din bucătăria românească, ungurească, şvăbească.
Intraţi, încercaţi şi savuraţi bucatele şi băuturile oferite de localul Matyas Csarda, situat pe strada Kolcsey Ferenc nr.3 din municipiul Carei


Lasă un răspuns