Reacţiile negative ale careienilor nu au întârziat să apară după îngrângerea dezastruoasă de la partida cu Albania, care a marcat finalul evoluţiei echipei României la EURO 2016. Careienii au postat pe Facebook sute de comentarii prin care au dat frâu liber nervilor şi dezamăgirilor. Prezentăm o parte dintre aceste comentarii.

nationala
“Hai România…. Hai băieți……. mai degrabă haideți acasă ca ne faceți de rușine !!! Nu aveți valoare de Euro!!! Mai degraba ramaneati acasa si nu dezamageati milioane de suporteri !!! Eu v-aș pune să veniți pe jos din Franța !!! Ru Și Ne !!!”, a scris Vinţ Georgel Andrei.
“Bravo baieti am luat o bataie si de la Albania intr o grupa in care puteam fi LEJER pe locul 2 …. acasa cu voi. Bravo”, a scris careianul Laczko Levi. “…avem echipa, avem valoare!……nici la bashcheti, nu ne doare!…”, a scris careianul Dan Bontea.
“Rusine rusine rusine sa va fie. Cea mai slaba echipa de la Euro. Jegosilor comunistilor”, a scris careianul Tajcsi Lajos. “Asa gunoaie mai rar foarte rar!!! Ma da sa nu joci tu acolo ma de sa iti dai sufletu daca tot vorbim de ….tara lu peste ca tot au distrus nu doar fotbalu si boxu si tot tot futu va mama voastra de nenorocitii,iar prostii fara suparare suntem noi ca tacem si rabdam….ma noi suntem ca o pasare in colivie care sa obisnuit inchisa de parca nici nu a stiut si nici nu stie zbura…numa ca asa e romanu…”, a scris careianul Teacă Mircea.
“Astia au mers in vacanta acolo.Multi au zis ca multi jucatori ai nationalei visau la excursiile rezervate daca nu mergeau la euro apoi asa sigur nu ajungem niciunde cu fotbalu romanesc si nu stiu cum poate selectionerul iordanescu sa aleaga jucatori care de exemplu fumeaza in vestiare .. altu viseaza la excursiile rezervate daca nu erau in Franta la euro…pe altii iara ii doare la basca de rezultate numai sa scape odata de euro.Plus un fotbal romanesc de rahat unde falimentul este la moda si vanzarea echipelor si jucatorilor la gramada sa scape de faliment sau ii vinde pe toti si baga echipa in faliment doar ca patronul sa se stranga de bani.asa e pe la noi din pacate.si ne miram ca la euro nu am reusit sa marcam un gol normal numa din penalti.Europa rade de noi si la fotbal nu numai la clasa politica.Rusine Romania !!”, a scris careianul Sas Sebatian.