În cursul zilei de duminică, 19 iunie 2016, Poliția Municipiului Carei a fost sesizată despre faptul că în Parcului Dendrologic a avut loc un conflict între mai multe persoane. Doi tineri din Vetiş s-au legat de doi bărbaţi şi două femei din Carei, atacându-i cu spray lacrimogen, informează IPJ Satu Mare.

spray_paralizant
spray_paralizant

La fața locului, polițiștii au stabilit că doi bărbați, de 31 ani, respectiv 18 ani, din Carei, în timp ce se aflau în incinta parcului însoțiți de două femei, de 48, respectiv 28 de ani, tot din Carei, au intrat într-un conflict, în urma unor discuții contradictorii, cu doi tineri pe care nu îi cunoșteau și care, pe acest fond, le-au aplicat în față mai multe jeturi provenite de la un spray iritant-lacrimogen.
În urma verificărilor și investigațiilor efectuate de către polițiștii de ordine publică, agresorii au fost identificați ca fiind M.P. și S.L., ambii în vârstă de 18 ani, domiciliați în Vetiș.
Pe numele acestora a fost deschis un dosar penal, în care sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.