Peste o mie de careieni, membri şi simpatinzanţi ai UDMR, au participat la Picnicul familial organizat azi, 19 iunie 2016, în parcul dendrologic. Aceştia au avut ocazia să deguste din numeroasele bograciuri preparate de echipele de formate din primarul Eugen Kovacs, consilierii locali şi consilierii judeţeani ai UDMR Carei. Atmosfera a fost întreţinută de ansamblul folcloric maghiar Rekettye şi de formaţii de muzică uşoară.

Simpatizanţii şi membrii UMDR au răspuns în număr mare invitaţiei de a participa la o nouă ediţie a tradiţionalului Picnic familial. Echipele UDMR, alături de cele a FDG şi a PPMT, s-au întrecut în a-şi dovedi măiestria nu numai în administraţia locală, ci şi în preparatul bograciului.
Primarul Eugen Kovacs le-a mulţumit careienilor pentru votul acordat echipei UDMR la scrutinul din 5 iunie, accentuând faptul că locuitorii municipiului nostru au votat pentru continuarea dezvoltării paşnice a Careiului. Preşedintele FDG Carei, Johan Muller, a arătat că formaţiunea pe care o conduce a decis să continue colaborarea cu UDMR, o colaborare a cărei rezultate sunt vizibile cu ochiul liber în municipiul Carei.
La Picnicul familial a participat şi preşedintele Organizaţiei Judeţene UDMR Satu Mare, Pataki Csaba, care a fost însoţit de către deputatul UDMR Erdei D. Istvan. De asemenea, a fost prezent şi preşedintele FDG Satu Mare, Ioan Leitner.
Distracţia şi voia bună au fost la ele acasă la picnicul familial. Careienii au degustat din diversele sortimente de bograci pregătit de echipele participante, alături de o pălincă, un vin sau o bere, şi s-au delectat urmărind programul cultural-artistic de pe scenă.