Echipa “Românii au talent” se va afla sâmbătă, 18 iunie, în municipiul Carei, în căutarea talentelor românești autentice. Întâlnirea cu publicul va avea loc la ora 15.00, în sala Deak Endre a Centrului Cultural din municipiul Carei, informează Direcţia de Cultură Carei.

AFIS CAREI

“Eşti talentat? Cânţi, dansezi, ai trupă de dans, jonglezi, eşti comediant, circar, instrumentist, meşteşugar, dresor de animale, inventator sau ai orice fel de talent deosebit? Vrei să devii cunoscut, văzut la TV, aplaudat şi promovat? Sună la nr. 0751.266.303 sau vino pe 18 iunie ora 15:00 la Centrul Cultural Carei”, se arată în anunţul făcut de organizatori.
“Ne dorim ca în următorul sezon să continuăm promovarea oamenilor deosebiți și talentați din țara noastră și de aceea căutăm să-i cunoaștem pe membrii comunității dumneavoastră locale în număr cât mai mare. Cei mai talentați români ar putea proveni chiar din comunitatea dumneavoastră! De aceea ne dorim să colaborăm în descoperirea lor prin participarea la festivaluri, târguri, bâlciuri, zile ale orașului și diverse alte evenimente locale unde noi putem să-i cunoaștem pe cei mai talentați locuitori ai comunității dumneavoastră”, se arată în comunicatul de presă emis de staff-ul emisiunii Românii au Talent.