Leo va filma în Cehia videoclipul pentru nou sa piesă „Promisiuni false”

Hip hopper-ul careian Leo s-a pus serios pe treabă. Acesta îşi va lansa noua piesă „Promisiuni false”, cu mix master de la Dallas Production @ Yes Music din Orade. Videoclipul va fi filmat în Cehia, dar mai ales în Praga, urmând să fie lansat peste circa o lună şi jumătate. Opinie de Carei îi urează mult succes.

leo1

Textul piesei „Promisiuni false” este compus Leo, în genul hip hop old school. „Videoclipul va fi filmat în diverse locuri din Cehia, în special în Praga. O să apară câteva locuri frumoase din Cehia, dar şi câteva cadre de câteva secunde cu efecte speciale, adică slow motion. Piesa va fi lansată aproximatv într-o lună şi jumătate. Însă, cu multa muncă poate reuşim să scoatem mai repede piesa pe pagina mea officială de Facebook Leo Music, respectiv pe pagina officială Leo Music Official de pe Youtube”, ne-a declarat hip hopp-erul careian Leo, pe numele său real Sebastian Andrei Olar.

studio
„De Dallas Production @ Yes Music am dat în urmă cu un an, când eram la început cu muzica. Dallas, pe numele lui ”real ” Alin Puşcaş, stă în Oradea. Studioul se numeşte Malibu Music. Dallas care este unul dintre cei care lucrează la Malibu Music Studio, care o să-mi facă mix şi masterul pe piesă”, a adăugat Leo.


Lasă un răspuns