Alexandra Ungureanu a lansat un nou videoclip, în regia careianului Sebastian Secan

În urmă cu două luni, Alexandra Ungureanu lansa „413 Sessions“ – un nou proiect video inedit care include înregistrări ale unor cover-uri după piese celebre, dar şi după unele proprii, pe care artista le cântă cu o orchestrare country. „413 Sessions“ debuta atunci cu un super cover după piesa lui Sam Hunt, „Take Your Time“, în regia careianului Sebastian Secan. Colaborarea dintre cei doi nu s-a oprit însă aici, iar Alexandra Ungurean a lansat în această săptămână cea de-a doua piesă din proiectul video, tot în regia jurnalistului Sebastian Secan.


”Pentru C’est la vie am avut parte de o echipă 100% clujeană. De altfel şi videoclipul a fost filmat tot la Cluj, într-o hală industriă, în fosta fabrică de sticlă din oraş. A fost videoclipul la care am lucrat cel mai mult şi sperăm să fie pe placul celor care îl vor urmări”, a declarat Sebastian Secan.
Piesa pentru care s-a filmat videoclipul este „C’est la vie“, o reeditare a single-ului lansat de Alexandra Ungureanu, alături de Crush, acum o jumătate de an.
„Sună perfect noua variantă. Videoclipul e jucăuş, vesel şi mi se potriveşte foarte mult!“, a declarat solista.
De altfel, proiectul „413 Sessions“ nu este primul la care Alexandra Ungureanu beneficiază de aportul lui Sebastian Secan. Careianul a fost producătorul a altor patru videoclipuri lansate de cântăreaţă în ultimii doi ani.
Prin proiectul „413 Sessions“, Alexandra Ungureanu îşi propune să readuca în sufletul tuturor muzica unor artişti internaţionali celebri, pe care însă să o ofere publicului ei într-o manieră inedită şi interpretată cu timbrul ei vocal atât de special.


Lasă un răspuns