Careianul Manuel Chivari s-a clasat pe locul al cincilea în Marea Finală a emisiunii- concurs Românii au Talent, difuzată de postul de televiziune Pro TV. Comparat cu Frank Sinatra şi Bruno Mars, Manuel Chivari a cântat piesa piesa “Cry me a river” a lui Justin Timberlake, într-o interpretare proprie, şi a reuşit să-l surprindă inclusiv pe Florin Călinescu.

manuel-chivari-2

Manuel Chivari a fost feliciat de Andra atât pentru evoluţia sa cât şi pentru alegerea orchestrei condusă de Mirel Cumpănaş şi Cosmin Agache.
“Creştem de la o apariţie la asta. Ce greutate are acest cântec! Am văzut că ai încercat să te schimbi ca atitudine, m-ai surprins şi de această dată, ai cântat rap. Important e că ai reuşit şi de această dată. Am crezut în tine, nu m-ai dezamăgit”, a spus Andra.
“Eu când trebuie să spun lucruri extraordinare nu îmi găsesc cuvintele dar o să fac un mic efort pentru tine că eşti destul de mare. Nu pot să spun că mă omor după Justin Timberlake, dar după tine are şi el o şansă acum”, a spus Florin Călinescu.

Opinie de Carei îl felicită pe Manuel Chivari pentru rezultatul obţinut în Marea Finală de la Românii au Talent!