Două accidente, unul soldat cu rănirea gravă a unei motocicliste, iar celălalt cu decesul unui conducător auto s-au înregistrat în decurs de mai puţin de 12 ore pe raza judeţului Satu Mare. Accidentul mortal a avut loc azi noapte în apropiere de localitatea Pişcolt, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

girofar

În dimineața zilei de 2 iunie, la ora 02.20, pe DN 19, un conducător auto, I. M., în vârstă de 43 ani, din Satu Mare, conducând un autoturism în afara localităţii Pişcolţ, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod, iar în urma impactului, a decedat.
Din primele cercetări rezultă că accidentul s-a produs pe fondul oboselii conducătorului auto, care ar fi adormit la volan.
Ieri, 1 iunie 2016, în jurul orei 15:10, la intersecţia străzilor Careiului cu str. Ravesburg din municipiul Satu Mare, o tânără B.V. de 20 ani, din localitatea Lazuri, conducând un motociclu, pe fondul neacordării priorităţii de trecere, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 38 ani, din localitatea Săcăşeni.
În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă a tinerei motocicliste care a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.
Ambele participante la trafic au fost testate cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, totodată li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.