În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 02.55, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe drumul ce leagă localităţile Petreşti de Pişcolt. La faţa locului, au fost dislocate forţe din cadrul Secţiei de Pompieri Carei cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială cu modul de descarcerare şi două ambulanţe tip S.M.U.R.D, informează ISU Satu Mare.

accident
În urma impactului violent, conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale maşinii.
Personalul sosit la faţa locului, după efectuarea recunoaşterii, a constatat că, în urma coliziunii unui autoturism cu un cap de pod, o persoană a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale maşinii.
Din nefericire, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, victima, care se afla în stop cardio respirator şi cu politraumatisme la nivelul întregului corp la momentul sosirii pompierilor, nu a supravieţuit, se mai arată în comunicatul de presă al ISU Satu Mare.