Interviu cu Lavinia Szulak, candidat al ALDE la Consiliul Local Carei

lavinia szulak
Reporter: – Vă rog să vă faceți o scurtă prezentare.
Lavinia Szulak: – Mă numesc Szulak Lavinia Carmen, am 35 de ani, sunt învăţatoare, licenţiată în psihologie. Sunt căsătorită şi am un băieţel în vârstă de 5 ani.
Reporter: – Când ați intrat în politică și care au fost motivele care v-au determinat?
Lavinia Szulak: – Politica fac dintotdeauna, cred, mereu a fost spiritul justiţiar în mine, aprins cred de părinţii mei. Am contribuit împreună cu domnul Pinter Jozsef la construirea ALDE Carei şi am reuşit să clădim o echipă unită, care ca fi victorioasă la alegerile din 5 iunie.
Reporter: – Ce priorități ați avea dacă ajungeți consilier local?
Lavinia Szulak: – Priorităţi pe care le-aş avea ca şi consilier local din partea ALDE ar fi dezvoltarea oraşului, axându-mă pe tineret, educaţie, cultură… ceea ce ştiu, simt şi fac. Eu cred că tineretul careian nu şi-a pierdut speranţa în a avea o viaţă frumoasă aici.
Reporter: – Ce ați vrea să schimbați în Consiliul Local Carei?
Lavinia Szulak: – Schimbarea ce o văd necesară în Consiliul Local Carei ar fi o mai bună colaborare între unele partide politice. Trebuie avute în vedere interesul şi bunăstarea cetăţenilor, nu orgoliile. Eu cred în munca în echipă, dacă este bine coordonată şi implicarea este totală, fiecare îşi aduce aportul în funcţie de punctele sale tari.
Reporter: – Un mesaj către careieni…
Lavinia Szulak: – Mesajul meu către careieni ar fi: un sincer mulţumesc pentru susţinerea ce o am din partea lor şi o chemare la vot. A vota nu este doar un drept, ci şi o datorie civică! Votaţi ALDE! Votaţi poziţia 1 pe buletinul de vot!
A consemnat Szasz Lorand