În cursul celor opt luni de la apariţie, articolele publicate de portalul Opinie de Carei au fost citite de peste 900.000 de ori. O dovadă clară că portalul nostru a reuşit să câştige încrederea şi aprecierea locuitorilor din municipiul Carei. Opinie de Carei mulţumeşte tuturor cititorilor săi pentru sprijinul acordat în vederea atingerii acestei performanţe.

logo

Astfel, în cursul anului trecut, portalul Opinie de Carei a avut 273.353 de vizualizări ale articolelor publicate şi şi 55.869 de cititori unici. În acest an, Opinie de Carei a înregistrat 641.605 vizualizări ale articolelor şi 135.704 cititori unici. La un calcul simplu, rezultă că în cele opt luni de la înfiinţare, Opinie de Carei a avut peste 914.000 de afişări ale articolelor şi peste 190.000 de cititori unici.
Opinie de Carei îşi propune să devină cel mai respectat, cel mai credibil şi cel mai citit portal de ştiri din municipiul nostru. Pentru a-şi îndeplini aceste ţeluri, Opinie de Carei are nevoie în continuare de cititorii săi fideli, cărora le mulţumeşte pe această cale pentru încrederea acordată.