Arbitrul FIFA Istvan Kovacs a donat Asociaţiei Împreună Egymásért Egyesület (ASIEE) o minge de fotbal cu autograful său în cadrul unei campanii de strângere de fonduri în scopuri caritabile. Mingea a fost scoasă la licitaţie, iar banii încasaţi vor fi folosiţi în scopul sprijinirii unor persoane nevoiaşe din Carei.

istvan kovacs

Licitaţia a fost pornită în data de 24 mai 2016, adică în urmă cu trei zile, pe pagina de Facebook a ONG-ului. “Licitaţie caritativă: <Minge de Fotbal>”. Preţ de pornire 5 lei, licitaţia se ţine până la 28 mai, ora 21. Cine ofera mai mult câştigă, click pe foto pentru a licita. Mulţumim oferta pentru licitaţie Kovacs Istvan”, se arată în anunţul postat pe Facebook.
Prima ofertă a venit din partea careiencei Zsuzsa Kortelyesi, care a oferit pentru minge suma de 50 de lei. A fost urmată imediat de alte şase. Cea mai mare sumă a fost oferită până în prezent de Adrien Ferenczi, care este dispusă să dea 200 de lei pe mingea cu autograful arbitrului careian Istvan Kovacs.
Careienii dispuşi să sprijine o cauză umanitară, dar şi să se aleagă cu un autograf din partea lui Istvan Kovacs, mai pot licita până mâine seară, la ora 21.00