În cursul zilei de 17 mai 2016, începând cu ora 09.00, pe terenul de fotbal din comuna Căuaş s-a desfăşurat faza zonală a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă, informează ISU Satu Mare.

pompieri1

La întrecerea Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au participat următoarele comune: Andrid, Berveni, Cămin, Căpleni, Căuaş, Ciumeşti, Craidorolţ, Foieni, Petreşti, Pir, Pişcolt, Săcăşeni, Sanislău, Supur, Terebeşti, Tiream şi Urziceni.
Echipele participante s-au întrecut în următoarele probe: Pista cu obstacole pe 100 de metri; Ştafeta 4 x 100 de metri şi Dispozitivul de intervenţie, clasamentul fiind următorul:
Locul I a fost ocupat de comuna Sanislău, locul al doilea de comuna Terebeşti, iar locul al treilea de comuna Căuaş.
Ocupantele primelor trei locuri vor participa la faza judeţeană a concursului, care se va organiza la începutul lunii iunie a acestui an, unde se vor întrece cu ocupantele primelor trei locuri de la cea de-a doua fază zonală, organizată în comuna Lazuri în data de 19 mai a.c..
Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare felicită echipele participante şi aduce mulţumiri Primăriei comunei Căuaş, care a avut o contribuţie deosebită la organizarea în bune condiţii a competiţiei.