Interviu cu Ioan Oneţ, candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Carei

ionut onet primar
Reporter: – Ce fel de campanie îşi propune să facă PSD Carei pentru alegerile locale?
Ioan Oneţ: – Doresc ca această campanie să aibă o ţinută democratică şi etică, bazată pe idei constructive, şi care să demonstreze implicarea reală a candidatului în viaţa comunităţii.
Reporter: – Care sunt motivele pentru care aţi optat pentru această strategie de campanie?
Ioan Oneţ: – În modelul strategic mizez pe munca în echipă, sunt adeptul ideilor constructive, bazate pe o gândire corectă, care sa aibă ca rezultat îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor.
Reporter: În calitate de candidat al PSD la funcţia de primar, care este mesajul dumneavoastră către careieni?
Ioan Oneţ: – Deşi sunt tânăr, vă asigur ca am experienţa necesară, puterea şi motivaţia de a-mi asuma responsabilitatea unei asemenea funcţii şi implicit a unei schimbări. Nu voi face promisiuni cu lucrurile pe care doresc să le înfăptuiesc şi nici nu voi aduce critici la adresa adversarilor mei politici, deoarece nu vorbele arată capacitatea unui om, ci faptele sale.
Reporter: – Veţi răspunde la eventualele atacuri venite din partea contracandidaţilor în timpul campaniei electorale?
Ioan Oneţ: – Spun cu convingere că nu sunt o persoană conflictuală, dar în cazul în care voi fi atacat de un contracandidat voi răspunde prin argumente concrete şi fără jigniri.
Reporter: Ce acţiuni aţi programat în actuala campanie electorală?
Ioan Oneţ: – Am programat întâlniri cu cetăţenii pentru a promova principalele proiecte din programul nostru electoral, vom organiza un marş pe biciclete, dar şi un spectacol cu renumita “CARAVANA ANIMA” de Ziua Copilului.
A consemnat Szasz Lorand