Proiectul educațional Olimpiadele Kaufland și-a premiat în cadru festiv câştigătorii din Carei azi, 17 mai 2016, la sala Deak Endre din cadrul Centrului Cultural. Premiile, constând în câte 20.000 de euro, au fost înmânate de câtre managerul Cosmin Bozântan coordonatorilor de la cele trei unităţi de învăţământ câştigătoare.

Școala Gimnazială Nr. 1, care a ocupat locul 36, a fost reprezentată de directorul Sălăjan Lenuța, Școala Gimnazială Vasile Lucaciu, care a ocupat locul 67 în concurs, a fost reprezentată de directorul Mocan Nicoleta, iar Liceul Teoretic Carei, clasat pe locul 96, de către directorul Zsido Sandor. La eveniment a fost prezent şi primarul Eugen Kovacs, care a lăudat atât câștigătorii, dar şi sponsorul proiectului educaţional, Kaufland România.
În proiectul finanţat de Kaufland România au fost implicate 1.300 de școli și peste 40.000 de activități extrașcolare desfășurate de elevi cu dascălii lor. Dintre unităţile de învăţământ participante, 103 au primit premii, care trebuie folosite în interesul nevoilor elevilor și al școlii.