Un individ mascat, având o cagulă pe cap, a încercat să jefuiască în această seară casa de schimb valutar situată pe strada Corneliu Coposu din municipiul Carei. Se pare că agresorul avea asupra sa şi un pistol. Casiera a dat dovadă de prezenţă de spirit şi a acţionat butonul de panică. Individul mascat cu cagulă s-a făcut nevăzut. Firma care asigură paza casei de schimb valutar a intervenit în timp operativ, anunţând şi Poliţia.

jaf-mascat

Update

Surse judiciare ne-au declarat că individul care a intrat în casa de schimb valutar nu a purtat niciun fel de mască. Probabil că acest lucru va uşura identificarea sa. Poliţiştii nu exclud nici varianta ca acesta să nu fi avut de fapt armă asupra lui şi să fie vorba mai degrabă de o posibilă exagerare a casierei. Se pare că individul a intrat în casa de schimb valutar fără să ceară nimic, casiera s-a speriat şi a apăsat butonul de panică, după care presupusul agresor a părăsit fără nicio grabă incinta.

––––––––––––––––––––––––-

Poliţiştii careieni au intrat în alertă şi s-au mobilizat în vederea identificării autorului tentativei de jaf. Apelând la înregistrările camerelor de supraveghere din zonă, poliţiştii încearcă să-l identifice pe autorul tentativei de jaf armat.
Vom reveni cu amănunte.