Sterilizarea şi darea în adopţie sunt cele mai sigure metode pentru a rezolva problema câinilor comunitari. În ultimii ani, Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Puffi a reuşit să dea în adopţie peste 800 de câini. Careienii sunt aşteptaţi în continuare la adăpostul din incinta fostei unităţi militare pentru a adopta alţi câini care nu au deocamdată stăpân.

puffi4

În ultimii ani, Asociaţia Puffi a reuşit să sterilizeze 1328 de câini din Carei şi să dea în adopţie peste 800 de câini sterilizaţi. Pe pagina de Facebook a asociaţiei sunt anunţate periodic noile adopţii. Tot mai mulţi câini comunitari sunt adoptaţi de familii iubitoare din Carei şi din localităţile apropiate. Careienii care vor să adopte câini sunt aşteptaţi în continuare la adăpostul amenajat de Asociaţia Puffi în incinta fostei unităţi militare de pe strada Căplenilor.
Asociaţia Puffi şi-a extins activitatea şi asupra pisicilor fără stăpân. Până în prezent au fost sterilizate 62 de pisici şi au fost date în adopţie circa 40 dintre ele, ne-a declarat preşedintele Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor Puffi Carei, Maria Ardelean.