După succesul videoclipurilor din seria ”Music in pRogress”, Alexandra Ungureanu lansează pe piaţa muzicală un nou proiect video inedit: ”413 Sessions”. Proiectul conţine câteva înregistrări ale unor coveruri, dar şi piese proprii, interpretate de solistă într-o manieră country, o premieră pentru România. Regia videoclipului a fost semnată de careianul Sebastian Secan.

secan4

„Cred că într-o viață anterioară m-am născut la Nashville, orașul american al muzicii country adevărate. Single-ul <Take Your Time> m-a inspirat pentru a-i oferi o interpretare personală“, spune artista.
„Take Your Time“, piesa country a momentului, este primul videoclip din cadrul proiectului ”413 Sessions”, un duet cu Alex Musat, un tânăr chitarist şi solist extrem de talentat.
Filmările videoclipului au avut loc la Cluj, pe acoperişul halelor Atelierului 413, care a dat, de altfel, şi numele proiectului. Regia a fost semnată de careianul Sebastian Secan, iar producătorul videoclipului a fost însăşi solista. „Mă bucur că Alexandra a ales să lucrăm din nou împreună. E practic al cincilea videoclip la care am contribuit, pentru primele patru în calitate de producător, iar pentru cel mai recent ca regizor. Alexandra e genul de artist care te inspiră, extrem de pretenţios, dar cu care lucrezi extrem de uşor, odată ce i-ai câştigat încrederea”, a declarat Sebastian Secan pentru Opinie de Carei.

alexandra1
Dacă în ”Music in pROgress” Alexandra Ungureanu a ales să pună umărul la promovarea turismului românesc, în ”413 Sessions” şi-a dorit să scoată la lumină creaţiile unor artişti extrem de apreciaţi, mai ales în străinătate, dar mai puţin cunoscuţi publicului larg. Astfel că parte din piesele de mobilier create de aceştia se regăsesc şi în decorul videoclipurilor, gândit de artista clujeană Mădălina Mihailovici.

alexandra2
Distribuţia instrumentiştilor e şi ea pe măsură: Claudiu Purcărin, zis şi „Nașu“, un toboșar de excepţie, alături de care Alexandra a mai cântat pe vremea când acesta făcea parte din trupa Sistem, dar şi Lucian „Stein” Pop, basistul trupei Nightlosers .
Linkul videoclipului: