Prin intermediul unui comunicat de presă, Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.1 din Carei anunţă organizarea în cursul zilei de miercuri, 16 martie 2016, a unei acţiuni de colectare a deşeurilor electrice şi electronice, sub sloganul “Pentru un oraş curat, hai cu noi la colectat”. Reproducem integral comunicatul de presă transmis redacţiei.

patrula
Ai baterii uzate, becuri, neoane, unul sau mai multe aparate electrice sau electrocasnice defecte și nefolositoare – adică deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE)? Nu merită să-ți ocupi casa cu ele și în niciun caz nu trebuie să le arunci la gunoi sau în natură – este ilegal! Deșeurile de orice fel, dar mai ales deșeurile electrice poluează grav mediul în care trăiești.
Fă un gest simplu, corect și responsabil – scapă corect de aparatele electrice și electronice vechi sau stricate cu ajutorul Patrulelor de Reciclare din Carei și o echipă a Asociației Române pentru Reciclare – RoRec va veni să le ridice gratuit de la punctul de colectare – Grădinița cu program prelungit nr.1 Carei.
În data de 16. 03. 2016 vă așteptăm pe str. Progresului nr. 8, la G.P.P. Nr.1 Carei. în intervalul orar 8.00 – 10.00.
Comportamentul tău respectuos pentru natură va fi recompensată cu o tombolă, care îți oferă posibilitatea ca, la sfârșitul activității din ziua respectivă, să câștigi una dintre cele 14 aparate electrocasnice.
Mulțumim pentru sprijinul acordat Consiliului Local al Municipiului Carei
Echipa G.P.P. Nr.1 Carei