Tona rămâne în arest, Tatu şi Giani în arest la domiciliu

Tribunalul Satu Mare a decis ieri, 8 martie 2016, să-i pună în libertate pe doi dintre cei trei interlopi şantajişti din Carei. Astfel, magistraţii au decis ca Bela Berki, zis Tatu, și Giani Daroczi să fie plasaţi în arest la domiciliu. În schimb, Tribunalul Satu Mare a respins contestaţia împotriva arestului preventiv formulată de Lakatos Andrei, poreclit Tona.

retinut

„Respinge contestaţia formulată de inculpatul Lakatos Andrei; Admite contestaţiile formulate de inculpaţii Bela Berki şi Daroczi Giani şi înlocuieşte măsura arestului preventiv cu măsura arestului la domiciliu, pe o durată de 30 de zile”, se arată în încheierea postată pe site-ul Tribunalului Satu Mare.
Polițişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Carei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, cu sprijinul de specialitate al S.O.S Oradea, i-au prins în flagrant, în data de 4 februarie 2016, pe: Lakatoş Andrei, de 54 ani, din Carei, Berki Bella, de 34 ani, din Tăşnad, Daroczi Giani, de 46 ani, din Pir, Gheorghe Francisc Silagyi, de 31 ani, din Carei, Koce Tiberiu, de 42 ani, din Pir, care prin ameninţări ar fi încercat să o determine pe Ileana P., din Berveni, să evacueze un apartament situat în municipiul Carei. Cei cinci au fost reţinuţi de poliţiştii careieni pe o perioada de 24 ore, sub aspectul săvârşiri infracţiunii de şantaj.
Lakatos Andrei, Berki Bella şi Daroczi Giani au fost arestaţi, în timp ce complicii Tiberiu Koce şi Gheorghe Francisc Silagyi au fost puşi sub control judiciar.


Lasă un răspuns