Infractori la vârste tot mai fragede

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, au identificat în cursul zilei de ieri, 3 martie 2016, trei minori bănuiţi de furturi. Doi dintre ei au smuls banii din mâna unui alt adolescent, iar al treilea a furat din internat un telefon mobil în valoare de 500 de lei, informează Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare.

furt-telefon

Astfel, au fost identificaţi R.V. și V. T., ambii de 17 ani, din Satu Mare, care în data de de 13.02.2016, în jurul orei 07.40, aflându-se pe str. Cuza Vodă din municipiul Satu Mare, l-au acostat pe minorul B. C. de 16 ani din Ciuperceni şi i-au smuls banii pe care acesta îi ţinea în mână. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
Tot în cursul zilei de ieri a fost identificat principalul bănuit de furtul unui telefon mobil. Furtul s-a produs în internatul unei instituţii de învăţământ din Satu Mare şi a fost comis de minorul C. V. de 15 ani din Santău, care în noaptea de 10/11.02.2016, în timp ce se afla în incinta internatului, a sustras un telefon mobil, în valoare de 500 lei, aparţinând minorului B. V. de 17 ani, Călineşti Oaş. Şi în acest caz prejudiciul a fost recuperat.
În ambele situaţii, tinerii sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


Lasă un răspuns