În cadrul şedinţei de azi, 23 februarie 2016, au fost operate schimbări ale consilierilor locali în calitate de reprezentanţi în Consiliul de Administraţie în două unităţi de învăţământ. Consilierul Bujor Păuşan a demisionat din funcţia de membru al Comitetului Director al CSM Victoria Carei. De asemenea, consilierii locali au luat act de suspendarea colegului lor Nicolae Moldovan, comunicată de Prefectura Satu Mare.

bujor

Consiliul Local a luat act azi de demisia lui Bujor Păuşan din Comitetul Director al Clubului Sportiv Municipal Victoria Carei. Acesta nu a precizat motivele care l-au determinat să recurgă la demisie. Întrucât consilierul PSD Ionuţ Oneţ, propus în locul lui Bujor Păuşan, nu a fost prezent la şedinţă, proiectul de hotărâre a fost amânat.

De asemenea, consilierul ALDE Bujor Păuşan a fost desemnat reprezentantul Consiliului Local în Consiliul de Administraţie al Grădiniţei cu Program Prelungit nr.2 ca urmare a demisiei fostei sale colege de partid, consiliera Alina Mocanu. De asemenea, consilierul PNL Adrian Bucureştean a fost desemnat reprezentant în Consiliul de Administraţie al Şcolii Gimnaziale nr.1 ca urmare a demisiei colegului său de partid Marius Rusu.
Tot în şedinţa de azi, Consiliul Local Carei a luat act de adresa prin care Prefectura Satu Mare a anunţat că a atacat în contencios administrativ validarea social- democratului Nicolae Moldovan, care este suspendat de drept.