Profund mișcat de bunătatea, iubirea și sentimentul de protecție al Surorilor Piariste, valori împărtășite celor 25 de copii pe care îi au în grijă la Carei, artistul Abkorovits Robert și-a revărsat sentimentele în tabloul denumit sugestiv: Protecție – Credință – Iubire.

tablou

Artistul urmează să doneze acest tablou Măicuțelor Piariste vineri, când va fi însuțit de reprezentanții școlii de dans Passion4Salsa, care vor duce donații micilor locatari ai „căminului-castel” din Carei. Tabloul ilustrează valorile pe care societatea ar trebui să le pună pe prim plan: CREDINȚA – reprezentată de cele trei coloane ale clădirii din partea inferioară a tabloului: Sfânta Treime; IUBIREA – în cea mai pură formă a ei: iubirea copiilor și FAMILIA – legătura supremă, care aici e reprezentată de măicuță, singura mângăiere a orfanilor.
Donațiile în alimente și articole de igienă sunt binevenite în continuare pentru acești copii și se pot face la școala de dans Passion4Salsa sau direct la centrul Măicuțelor Piariste din Carei.
Sursa: ObiectivSM