Contrabandist tâlhărit de clienţii săi

La data de 12 ianuarie 2016, orele 18.40, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Mădăras, despre faptul că, în jurul orelor 17.30, în timp ce se afla în municipiul Satu Mare, ar fi fost deposedat prin violenţă de către mai multe persoane, de suma de 4.000 euro.

girofar

Poliţiştii de investigaţii criminale au intrat imediat în alertă şi au desfăşurat activităţi specifice, pentru identificare şi prinderea persoanelor. Munca lor a dat roade, iar la scurt timp oamenii legii au reuşit identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei: Sandor B., Francisc B. şi Viola V., toţi trei din municipiul Satu Mare. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că marţi după-amiază cei trei, în urma unei discuţii prealabile telefonice, s-au întâlnit cu partea vătămată, iar prin violenţă l-au deposedat pe acesta de 20 cartuşe ţigări de provenienţă ucraineană. Prejudiciul creat fiind de 2.400 lei, acesta a fost recuperat, ţigările fiind ridicate în vederea confiscării.
Cei trei sătmăreni au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă.
Poliţiştii continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.


Lasă un răspuns