Poliţiştii au intervenit marţi la două scandaluri izbucnite pe fondul consumului de alcool. Unul dintre ele a avut loc la Ciuperceni, iar celălalt la Ambud. Un tânăr de 27 de ani, din Ambud, a ajuns la Spitalul Judeţean în urma loviturilor primite de la amicul de pahar.

girofar
Marţi, 12 ianuarie, în jurul orelor 20.30, poliţiştii din cadrul Secţiei Livada au fost solicitaţi să intervină pe raza localităţii Ciuperceni, unde o persoană ar fi fost agresată. Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, între trei persoane de sex masculin a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia Gabor C. şi Norbert P. i-ar fi aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele la nivelul corpului, lui Ioan T. În acest caz nu a fost necesară intervenţia personalului medical.
La data de 12 ianuarie, orele 21.30, poliţiştii din cadrul Secţiei Valea Vinului au fost sesizaţi despre faptul că, pe raza localităţii Ambud o persoană ar fi fost agresată. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi, Valentin B., de 30 de ani, i-ar fi aplicat unui tânăr, în vârstă de 27 de ani, o lovitură cu un obiect contondent, la nivelul capului. Victima s-a deplasat la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.