Careienii Teodora Păcurar şi Fischer Botond vor să scrie poezii pentru careienii care îi caută la Buffalo. Ineditul proiect a debutat ieri seară, într-o atmosferă extrem de destinsă.

poezie3
„Teo a venit cu ideea că dacă cineva este artist, atunci se pune în stradă şi poate face rost de bani de buzunar desenând pur şi simplu trecătorii. Sau ceva asemănător. Acelaşi lucru se poate face şi cu o maşină de scris. Atunci am considerat amândoi că este o idee foarte bună, care trebuie pusă în practică. Am decis ca în fiecare miercuri sau poate nu, dar azi în mod sigur, căci suntem aici, să îi aşteptăm lângă maşina de scris pe cei interesaţi, iar dacă doresc să le scriem o poezie”, ne-a declarat Fischer Botond. „Toate acestea se întâmplă la Buffalo şi se încadrează în concepţia noastră de a face ca acest bar să devină un punct cultural sau cel puţin să-l facem un loc al culturii underground, în măsura în care acest lucru este posibil la nivelul Careiului”, a adăugat Fischer Botond.
Poeţii sunt Teodora Păcurar şi Fischer Botond. Teo s-a născut în Carei. A absolvit facultăţile de jurnalism şi de actorie la Cluj Napoca. Acum şi-a scris prima carte de eseistică, în limba engleză. Pe lângă toate acestea, este poetă şi bloggeriţă. Cu alte cuvinte, este o artistă multifuncţională.
Fischer Botond e şi el careian. Este scriitor, poet, dar a activat şi ca şi jurnalist.