Joi, 15 octombrie 2015, între orele 8.00-20.00, se va sista furnizarea apei potabile în municipiul Carei pe străzile Agoston, M. Viteazul, 25 Octombrie, respectiv în cartierele M.Viteazul I și II.

apa

Din cauza unor lucrări de modernizare programate în cadrul contractului ”Zonarea, contorizarea și monitorizarea presiunii în orașele Satu Mare, Carei, Negrești-Oaș și Tășnad”, realizate în cadrul programului de investiții ”Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Satu Mare”, proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Sectorial Mediu, joi, 15 octombrie 2015, între orele 8.00-20.00, se va sista furnizarea apei potabile în municipiul Carei pe străzile Agoston, M. Viteazul, 25 Octombrie, respectiv în cartierele M.Viteazul I și II, informează Apaserv Satu Mare.
După reluarea furnizării apei este posibil ca apa furnizată să prezinte un grad de turbiditate în această zonă. În aceste condiții, consumatorii sunt rugați să ia măsurile necesare pentru asigurarea rezervelor de apă, scrie pe site-ul Apaserv.