În primul rând Kangoo Jumps protejează articulațiile și coloana vertebrală. Aceasta este cea mai importantă diferență între Kangoo Jumps și alte forme de aerobic. Dezvoltă sistemul cardiovascular, sistemul imunitar, ajută la formarea tonusului muscular și la arderea grăsimilor.

a (21)
”Am început să practic acest sport de aproximativ 3 ani, frecventând cursuri în Cluj-Napoca, în urma cărora am obținut diploma de Instructor Internațional de Kangoo Power” – povestește careianca Brigi Moca. ”Am ales acest sport pentru că este distractiv și totodată este foarte sănătos. Mă simt excelent când am ghetele în picioare și îmi dă o stare de bine. Kangoo Jumps poate fi practicat de oricin,e cu vârsta cuprinsă între 6 și 90 de ani”, spune Brigi Moca.
Se predau pe săptămână trei ședințe de Kangoo Jumps la sala Bodybuilder Gym din Carei, costul unei ședințe fiind de 15 lei. Programul nu este unul fix, ci depinde de timpul liber al celor interesați. Cei interesaţi se pot consulta cu Brigi Mocade exemplu pe Facebook.