Primarul comunei Căpleni, Megyeri Tamas-Robert, şi-a depus candidatura pentru un nou mandat

Primarul comunei Căpleni, Megyeri Tamas-Robert şi-a depus în cursul zilei de azi candidatura pentru un nou mandat de primar, tot sub sigla UDMR. Totodată, a fost depusă şi lista de candidaţi ai UDMR la Consiliul Local Căpleni.
Primarul Megyeri a fost însoţit de deputatul Nagy Szabolcs şi viceprimarul Csizmar Antal- Tamas.
„Echipa UDMR Căpleni a intrat oficial în competiţia pentru alegerile locale din 9 iunie. În funtea unei echipe puternice, m-am înscris oficial în cursa pentru un nou mandat de primar. Mulţumim deputatului Nagy Szabolcs pentru prezenţă şi susţinere. De asemenea, mulţumim tuturor locuitorilor din Căpleni care au semnat listele de susţinere pentru candidaţii UDMR”, a declarat primarul Megyeri Tamas-Robert.
„Auzim adesea că siguranța este cea mai importantă, iar Megyeri Tamas Robert și echipa UDMR au creat un mediu sigur și liniştit pentru dezvoltare în Căpleni. Au încercat cu toată puterea să dezvolte comuna. Vor să continue munca, au încă multe planuri, iar pe 9 iunie, acum oficial, vor cere încrederea locuitorilor din Căpleni. Atât eu cât şi Organizaţia Judeţeană UDMR Satu Mare îi vom sprijini în toate. Succes!”, transmite deputatul Nagy Szabolcs.