Primarul din Căuaș, Marius Roka, a trecut la PSD cu întreaga organizație liberală din comună

Primarul comunei Căuaș, Marius Roka, alături de întreaga organizație liberală, a trecut la PSD, a anunțat ieri Gazeta de Nord-Vest.
Aflat la al treilea mandat consecutiv, Marius Roka a fost nevoit să treacă la PSD întrucât nu se mai bucura de sprijin din partea conducerii PNL Satu Mare, care intenționează să sprijine un alt candidat pentru funcția de primar la alegerile din 9 iunie.
Primarul Marius Roka a trecut la PSD, urmat de întreaga organizație liberală din comună. Mai mult ca sigur că primarul Marius Roka va candida din nou la funcția de primar, însă sub sigla PSD.
Ieri a fost o adevărată zi a transferurilor de la PNL la PSD Satu Mare, potrivit GNV. Au trecut la PSD viceprimarul comunei Vetiș, Dan Codrea, și echipa de 7 consilieri PNL din Vețiș, viceprimarul PNL din Socond, Nicolae Silaghi, alături de doi consilieri liberali, respectiv primarul comunei Tarna Mare, Monica Sobius, alături de viceprimarul Vasile Lenghel, consilierii locali și întreaga Organizație Locală a PNL din Tarna Mare.
Sursa: Gazeta de Nord-Vest