Fapte bune pe patine la Carei: Apel pentru ajutorarea familiei numeroase a unui băieţel răpus de leucemie

Organizatorii revin cu o pecizare pentru evenimentul caritabil din 15 decembrie, intitulat “Fapte bune pe patine”, care va avea loc la patinoarul din Carei.




A fost identificat un primul caz pe care cu siguranță organizatorii îl vor sprijini.
„Un caz foarte trist, despre care probabil mulți din zonă ați auzit deja. Este vorba despre Kristof, împreună cu familia lui cu o situație financiară nu tocmai bună. Un băiețel care la vârsta foarte fragedă a fost diagnisticat cu leucemie. Părinții au făcut tot posibilul pentru a sprijinii tratamentul și medicamentația. Asociația Inimi deschise spre manute intinse a fost alături de familie de foarte mult timp. Din păcate, băiețelul a murit duminica trecută la un spital din București. În familie au fost în total 9 frați plus 3 nepoți, din care 7 sunt minori. Am dori să ameliroăm puțin durerea familiei, de acesta vă invităm în număr cât mai mare în 15 Decembrie la Patinoarul din Carei de la ora 18:00. La eveniment probabil o să fie prezentă și această familie îndurerată”,
„Urmează să mai extindem lista, vrem să aducem bucurie cât mai multor familii. Vestea bună e că primim mult feedback pozitiv și de la firmele din oraș, care ne ajută ori cu sponsorizări bănești, ori cu altfel de ajutor. Pe această cale dorim să vă mulțumim! Împreună o să reușim!”, mai transmit organizatorii evenimentului caritabil.