Două personaje ajunse la lada de gunoi a istoriei locale, alba Bubulina şi negriciosul Hassan, care se consideră mari lideri de opinie, au ajuns din nou de râsul curcilor. Acum le plâng de mila săracilor a căror soartă chiar ei au îngreunat-o.
Bubulina instigatoarea nu vrea să se trezească din delir, făcându-se din nou, pentru a câta oară?, de râsul concitadinilor săi.
Acum face raiduri prin locuinţele sărmanilor din oraş, plângându-le de milă pentru condiţiile în care trăiesc. Bubulina pare să fi uitat că acum câţiva ani chiar ea a reclamat la judeţ faptul că săracii oraşului sunt toleraţi în locuinţele sociale fără să plătească chiria şi utilităţile.
Autorităţile judeţene s-au sesizat după reclamaţia Bubulinei şi au impus ca şi aceşti oameni să fie obligaţie să îşi plătească utilităţile, în caz contrar să fie evacuaţi.
În prezent, aceeaşi Bubulină sărită de pe fix colindă locuinţele sociale, reclamând faptul că locatarii care nu îşi plătesc chiria, curentul şi apa nu au parte de condiţii de trai.
Între două furturi de apă pentru piscina din spatele casei, îi ţine isonul şi negriciosul Hassan, care îi atacă pe toţi cei care încearcă să îi explice că traiul total pe gratis există numai în rai.
Lumea trebuie să ştie că Bubulina şi Hassan au o problemă gravă. Afacerile lor, rămase fără eternul client Statul Român, au eşuat lamentabil. Profitul de sute de mii de euro anual de pe vremuri a ajuns la câteva salarii minime pe economie, tot anual. La aşa sărăcie, e clar că vrei să te visezi în funcţia de primar, cu gândul la cum vei băga biştarii în buzujebul sărăcit.
Baiul e că că Supozitorul cosmic de la judeţ nu îi poate băga în partidul său pe uşa din dos, ca pe nişte doi pidosnici. Aşa că încearcă să îşi tragă ghiul de AUR pentru a ajunge în scaunul de primar, căci foamea de bani e tot mai acută.
Spre ghinionul lor, alba Bubulina şi negriciosul Hassan nu pot să relizeze că oamenii nu sunt curioşi de tâmpeniile lor şi nici de circul lor ieftin. Au pierdut o dată şi vor rămâne pe veci pierzători, locul lor fiind la lada de gunoi a istoriei locale, unde au ajuns ca două hahalere isterice, care trăiesc într-o realitate paralelă.