Joi, 16 noiembrie, ora 18:00, Castelul Károlyi din Carei a găzduit o trilogie artistică concepută de sălăjeanul Sergiu CORBU Boldor: vernisajul expoziției de fotografie analog, „Senzualitate primitivă”; pachetul de cărți care conține 23 de fotopoeme și care fac legătura cu cele 23 de fotografii din expoziția analog și „FEREASTRA”, autoportretul sonor lui Victor Brauner.
Invitați de onoare ai evenimentului au fost artiștii fotografi A.Fiap Dragoș Georgescu și E.FIAP/b Bikfalvi Zsolt. Moderator: dr. Luiza Matilda Mitu; Evenimentul a fost deschis de Adrian Ștefănuți.
Contextul general în care s-a desfășurat evenimentul a fost Ziua Internațională a Toleranței.
Scopul evenimentului a fost conștientizarea importanței educației în dezvoltarea individuală (armonizarea dimensiunilor: mental, emoțional, fizic), socială (permite găsirea locului personal în varietatea contextului social), cosmică (destinul planetar al omului) prin diverse domenii artistice, aparent diferite, dar care în viaţa reală se intersectează: muzica, pictura, teatrul, filmul, arhitectura, sculptura, fizica, meşteşugăritul, fotografia, lectura, conferințele tematice etc.