Restaurantul Nostalgia din Carei este în căutare de profesioniști dornici să facă parte din familia Nostalgia, care să împartă pasiunea pentru mâncare delicioasă și servicii de cea mai înaltă calitate.
Restaurantul Nostalgia angajează:
– Ospătari Prezentabili și Comunicativi – ”Dacă ești plin de energie și dornic să oferi o experiență de neuitat clienților noștri, aici este locul tău. Ocazia de a câștiga bani într-un mediu plin de oameni faini și o atmosferă prietenoasă te așteaptă”, se arată în anunț.
– Bucătari Cu Experiență – ”Dacă ai stăpânire în arta bucătăriei și pasiune pentru preparatele savuroase, suntem bucuroși să te avem alături de noi. Aici, vei putea să îți exprimi creativitatea și talentul culinar”, se arată în anunț.
Ajutori de Bucătărie Dornici de Învățare – ”Dacă vrei să înveți o meserie și să te dezvolți profesional, acesta este locul potrivit. Vei avea ocazia să înveți de la cei mai buni bucătari și să te dezvolți într-un mediu de lucru motivant”, se arată în anunț.
”La Restaurantul Nostalgia, suntem o echipă unită, dedicată calității și satisfacției clienților noștri. Nu suntem în căutarea personalului de curățenie sau spălătorilor de vase, ci suntem interesați de membri talentați și motivați care să ni se alăture”, transmite restaurantul Nostalgia.
”Dacă simți că ești potrivit pentru una din aceste poziții, te invităm să ne contactezi și să faci parte din echipa noastră de succes. Oportunitățile de carieră și recompensele așteaptă la Restaurantul Nostalgia din Carei”, se arată în anunțul de angajare.