FOTO. Polipol Mobila- gazdă a întâlnirii lunare a membrilor Asociaţiei Economice Germano-Române pentru Regiunea de Nord-Vest

Joi, 5 octombrie 2023, la sediul firmei Polipol Mobila SRL din Foieni a avut loc întâlnirea lunară a membrilor Asociaţiei Economice Germano-Române pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW-SM).




După cuvântul de salut şi prezentarea ordnii de zi, preşedintele DRW-SM, Iuliu Cadar, a anunţat faptul că urmează să se organizeze un eveniment regional în parteneriat cu Camera de Comerţ Româno-Germană din Bucureşti, care va avea loc în curând în Satu Mare.
Gazdele întâlnirii, Dan Brumboiu şi Csaba Knecht, au prezentat celor peste 20 de participanţi istoria Grupului Polipol, produsele realizate, proiectele de responsabilitate socială şi bineînţeles procesele de producţie.
La întâlnire s-a prezentat o nouă firmă austriacă din domeniul automatizărilor ce va activa în judeţul Satu Mare şi care şi-a exprimat dorinţa de a deveni membră a DRW-SM.
Ca temă de mare actualitate pentru participanţi, Ioana Cătălina Mureşan, membră DRW-SM, a prezentat modificările fiscale propuse spre a fi adoptate de Parlamentul României şi impactul acestora asupra firmelor în următoarea perioadă de timp.
În networking-ul de la finalul întâlnirii, cei peste 20 de participanţi au putut gusta preparate tradiţionale svăbeşti.
Următoarea întâlnire a DRW-SM se va desfăşura în luna noiembrie în Satu Mare.