O tânără care a născut în urmă cu două luni la Spitalul Municipal Carei transmite un mesaj de mulțumire cadrelor medicale, subliniind faptul că nu a fost nevoită să dea nicio atenție pentru a fi tratată cum se cuvine.
”Aș dori să las un mesaj de mulțumire pentru tot personalul spitalului Carei. Mai exact de la secția de Obstetrică și Nou născuți. Am născut în luna mai și am fost foarte bine tratată, de la medici, la asistenți și infirmieri”, transmite proaspăta mămică.
Femeia arată care sunt întrebările unei viitoare mămici când ajunge la spital pentru a naște.
”Bănuiesc că majoritatea mămicilor, ca și mine de fapt, se întreabă același lucru când ajung în această situație: Cum se vor purta cu mine? Cum mă vor trata? Voi fi lăsată în voia sorții? Cât mă va costa să fiu tratată omenește?”, se arată în mesajul transmis portalului Opinie de Carei.
Tânăra mămică subliniază faptul că, în podifa miturilor, nu a fost nevoită să ofere ”atenții” pentru a fi tratată cum se cuvine.
”Uite că toate poveștile și miturile despre spitalul Carei s-au dovedit a fi false. Eu, personal, am fost foarte mulțumită de profesionalismul oferit și nu a fost nevoie de nicio “atenție extra” din partea mea pentru nimeni. Vroiam sa transmit acest mesaj ca și încurajare pentru viitoarele mămici”, se mai arată în mesaj.