Vineri, 14 iulie 2023, a avut loc cea de a doua sesiune muzicală în cadrul Park Fest 2023 – Summer Sound Session, de această dată blues acoustic, cu doi dintre cei mai mari reprezentanți ai acestui gen muzical din țara noastră, Nicu Patoi și Berti Barbera.
O seară de neuitat pentru cei prezenți, pentru cei dornici să asculte muzică de calitate, interpretată într-o manieră originală și deosebit de energică.
Poate unul dintre cele mai frumoase spectacole care au avut loc la Carei. Publicul a fost unul pe măsură, savurând concertul invitaților sosiți din București special pentru acest eveniment.
Surprizele muzicale au fost permanente, iar finalul, cele câteva melodii din repertoriul Beatles, au reprezentat ”cireașa” de pe poate cel mai gustos „tort muzical” oferit careienilor în ultimii ani.
Ambianța a fost una de zile mari, iar cei prezenți au putut gusta în timpul concertului cocktailuri savuroase precum și turtă dulce.
În deschidere au evoluat: Babici Lorena, Gall Stefania, Csenteri Maya, Susan Alexandra, pregătite de prof. Szucs Jozsef.
Organizatorii mulțumesc firmelor Ardealul și Polipol pentru sprijinul acordat, respectiv publicului, care a fost extraordinar.

Foto: Dragoș Georgescu și Adrian Ștefănuți