Obiectivul Victoriei Carei în noul sezon competiţional din Liga 3: Clasarea între primele şase echipe

Obiectivul Victoriei Carei în sezonul competiţional 2023-2024 îl constituie clasarea între primele şase echipe din serie în Liga 3, a declarat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele CSM Victoria Carei, Tabi Zsolt.




La conferinţa de presă au mai participat noul antrenor principal, Sabău Svegler Mihai, antrenorul secund Marius Botan şi noul coordonator al Centrului de copii şi juniori, antrenorul Răzvan Nintaş.
„Ne-am propus pentru campionatul ce urmează un obiectiv mai măreţ, adică clasarea între primele şase locuri. Am terminat campionatul pe locul opt din zece echipe, acum ne dorim să fim cel puţin între primii şase. Ne dorim să fim mai degajaţi în joc, să avem o exprimare mult mai calitativă, mult mai liberă, mai normală”, a declarat preşedintele CSM Victoria Carei, Tabi Zsolt.
Victoria Carei va avea un antrenor principal în persoana lui Sabău Svegler Mihai, care va colabora cu antrenorul secund Marius Botan. „Sper ca prin colaborarea lor să avem o echipă care joacă cu elan, cu plăcere şi atrage spectatori. Foarte important să avem şi rezultate bune”, a declarat Tabi Zsolt.
„Am venit aici cu inima deschisă, am întâlnit nişte profesori deosebiţi, pe toţi îi cunosc. Toţi sunt cu licenţă. Mă bucură foarte mult, pentru că putem să vorbim aceeaşi limbă. Toţi sunt dornici de a munci şi vreau ca să fim toţi o familie, în care să ne focusăm pe creşterea, formarea, dezvoltarea şi, în final, să atingem obiectivul pe care domnul preşedinte ni l-a trasat”, a declarat antrenorul principal Sabău Svegler Mihai.
„În acest an, consider că avem o experienţăacumulată în anul competiţional precedent şi, datorită acestui lucru, sunt mult mai optimist în prezent, dar şi datorită faptului că domnul Sabău Svegler Mihai ne va ajuta foarte mult, eu voi avea ce să învăţ de la dânsul. Doresc să le mulţumesc jucătorilor care în prezent nu vor mai face parte din lotul nostru, dar care şi-au pus şi ei umărul atingerea obiectivelor din sezonul precedent şi domnului preşedinte care m-a susţinut permanent”, a declarat antrenorul Marius Botan.
Răzvan Nintaş va coordona Centrul de Copii şi Juniori ai CSM Victoria Carei.
„Mulţumesc tuturor factorilor implicaţi, începând de la domnul primar şi până la conducerea clubului pentru perspectivele colaborării la nivel de copii şi juniori între cele două cluburi, Victoria Carei şi Viitorul Carei. Consider că sunt obligat şi suntem obligaţi cu toţii, ca prin munca pe care o vom depune, să aducem cât mai mulţi copii în sânul echipei mari, în termen cât mai scurt”, a declarat Răzvan Nintaş.
Victoria Carei va juca sâmbătă primul amical cu FC Bihor.
Referitor la lot, antrenorul Marius Botan a declarat că este în formare, sunt câţva jucători în testare, cu unii s-a reuşit să se încheie contracte. Din vechiul lot, rămâne căpitanul echipei Tilinger Daniel, Vajda Roland, Nyilvan Bogdan, Bîrle Teodor, Negrean Răzvan, Ervin Kinczel.