Influenceri, bloggeri de turism și creatori de conținut de top din România, Ungaria și Italia au petrecut în perioada 22-25 iunie, respectiv 29 iunie – 2 iulie 2023, câte un weekend la Carei și au descoperit experiențe și locuri de vis în „orașul-castel”.
City-break-ul special oferit invitaților a inclus vizitarea principalelor obiective turistice din oraș, dar și din zonă, cu accent pe Castelul Károlyi, Parcul Dendrologic, Monumentul Ostașului Român, Ștrandul Termal, dar și a experiențelor culinare și a serviciilor turistice.
Printre experiențele de care s-au bucurat invitații sunt cele de care pot beneficia și turiștii la Carei: o vizită și cină la castel, o ședință de echitație la manejul care datează din secolul al XVII-lea, program de relaxare la ștrandul Carei, vizită ghidată la Mănastirea Franciscană Sf. Anton din Căpleni, precum și descoperirea „la pas” a principalelor obiective turistice și monumente istorice din oraș.
Info-trip-ul Visit Carei a constituit una dintre inițiativele offline și online, concepută cu scopul consolidării strategiei de promovare a orașului Carei. Obiectivul principal al acestuia l-a reprezentat, pe de-o parte, promovarea programului ”ZileLaCarei”, cu scopul informării potențialilor turiști cu privire la beneficiile acestuia. Pe de altă parte, a fost o oportunitate considerabilă de a pune orașul pe harta turistică a României, prin promovarea pe platformele dedicate turismului.
Prin prezența influencerilor în oraș, precum și prin intermediul postărilor intense pe rețelele de socializare a crescut considerabil vizibilitatea destinației turistice Carei, aspect care, sperăm să aducă un beneficiu în plus de imagine pentru oraș și pentru obiectivele de interes turistic din zonă.
Reamintim numele invitaților prezenți la Carei: reprezentanții blogurilor de turism Calator in bascheti (peste 1 milion de urmăritori), reprezentanții blogului de turism Aer De Vacanta (peste 479 mii de urmăritori), fotograful de călătorie Daniel Marian Visual.DDM (10 mii de urmăritori), reprezentanta blogului de turism Calatoreste cu Emma (23 mii urmăritori), reprezentanta blogului de turism Rox Adventures (peste 198 mii de urmăritori), respectiv creatorii de conținut Karin Dragos (peste 329 mii de urmăritori), bloggerii de turism/travel: Travellina (Ungaria) (peste 23 mii de urmăritori), Spabook (Ungaria) (peste 16 mii de urmăritori), NorinAround (Ungaria) (peste 61 mii de urmăritori), Antonio Di Maiolo (Italia) (peste 200 mii de urmăritori).
Oaspeții au fost întâmpinați din partea primăriei de către domnul primar Kovács Eugen și domnul Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură și Turism Carei.
Evenimentul a fost organizat de echipa Visit Carei, din cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Carei.
Info Trip-ul a reprezentat un proiect important inclus în proiectele derulate anul acesta, la Carei, în vederea atragerii unui număr și mai mare de turiști.
Echipa Visit Carei aduce mulțumiri tuturor celor care și-au adus contribuția pentru ca acest eveniment să fie unul de succes.
Acest eveniment a avut la bază un parteneriat între reprezenanții HoReCa, agenții economici, reprezentanții lăcașelor de cult și instituțiile publice din municipiul Carei. Info-Trip-ul nu ar fi fost posibil fără implicarea, efortul susținut și sprijinul oferit de partenerii noștri, arată VisitCarei.
Aducem mulțumiri partenerilor principali: StrandCarei; L’Art Hotel Carei , House of Charles
partenerilor: L’Art Bistro, Bizarre Foods Carei, Restaurant Magnolia, TIMES Coffee, Equus Lovasegyesület és Hostel – Nagykároly, Crama Cenaloșvada, Schwäbische Spezialitäten, Karolyi Caffe, Magazin de suveniruri Carei – Souvenir bolt Nagykároly, Lucky 10 Bowling, La Fierărie, TurtăDulce/ Sweet Cookies, Anca Iepure,
Mulțumim, de asemenea, influencerilor, bloggerilor și creatorilor de conținut media pentru că au ales să petreacă timp de calitate și să descopere Careiul, orașul-castel, prin intermediul info-trip-ului organizat la Carei, mai arată echipa VisitCarei.