Un elev al Școlii Gimnaziale Nr.1 a reușit să obțină cea mai mare medie pe oraș la Evaluarea Națională 2023. Cu o medie de 9.85, respectivul elev s-a clasat pe locul al optulea pe județ.
Potrivit surselor Opinie de Carei, este vorba de elevul Bohonyi Martin din clasa a VIII-a A. Acesta a obținut 10 la matematică și 9.70 la Limmba Română. La matematică a fost pregătit de profesoara Șteț Anca, iar la Limbra Română de profesoara Seleveschi Ana, care i-a fost și dirigintă.
Cea de-a doua medie pe oraș, de 9.80, a fost obținută de un elev de la Liceul Teoretic Carei. Acesta a obținut 10 la Matematică și 9.60 la Limba Română. La nivel de județ s-a clasat pe locul al 12-lea.
Cea de-a treia medie pe oraș, de 9.77, a fost obținută de un elev de la Școala Gimnazială Vasile Lucaciu. Acesta a obținut 9.90 la Matematică și 9.65 la Limba Română, clasându-se pe locul al 13-lea la nivel de județ.
Un elev de la Liceul Teoretic Carei a reușit să se situeze pe locul al patrulea pe oraș și al 14-lea pe județ, cu media de 9.75.
La nivelul județului Satu Mare s-au înregistrat patru medii de 10 la Evaluarea Națională 2023.
Foto: Facebook