Un bărbat ajuns în Carei a dorit să petreacă clipe plăcute cu o prostituată, însă a ajuns să fie bătut și tâlhărit de concubinul acesteia și de trei amici. Amănunte șocante reies din sentința prin care prostituata, concubinul acestei și trei complici, dintre care doi minori, au fost condamnați recent de Judecătoria Carei.
Victima a agățat pe Facebook a prostituată din Carei, care ia cerut 1.000 de lei pe noapte.
S-au întâlnit în parcarea unui supermarket, iar bărbatul i-a dat prostituatei doar 50 de lei, pe motiv că nu vrea să petreacă toată noaptea cu ea.
S-au deplasat cu mașina victimei pe o stradă necirculată, unde au făcut sex pe bancheta din spate.
Întrucât prostituata nu a vrut să facă sex anal, bărbatul a refuzat să îi dea diferența de bani.
Careianca l-a sunat pe concubinul său, care a sosit imediat împreună cu trei amici. Victima a încercat să fugă însă a fost prinsă, bătută și tâlhărită de propriul telefon mobil.
A fost obligată să meargă în mașina proprie, condusă de concubin, împreună cu prostituata și un complice al acestuia până la motelul în care era cazat pentru a aduce diferența de bani. I-au dat înapoi telefonul mobil, cerându-i să sune un prieten care să coboare cu banii.
Speriată, victima a apelat vechiul său număr, care era închis. A reușit să îi convingă să-l lase să intre în motel, dar numai după ce le-a lăsat garanție cheile autoturismului său.
Când a fost lăsat să plece, bărbatul a fugit prin spatele motelului și a apelat 112.
Concubinul prostituatei, recidivist, a fost condamnat de Judecătoria Carei la șase ani și o lună de închisoare pentru comiterea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv pentru conducere a unui vehicul fără permis.
Unul dintre complici a primit trei ani și patru luni de închisoare pentru tâlhărie și lipsire de libertate în mod ilegal, iar ceilalți doi complici minori au fost condamnați la măsura educativă neprivativă de libertate a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni.
Prostituata a fost condamnată la trei ani cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată.
Sentința Judecătoriei Carei nu este definitivă, putând fi atacată în termen de 10 zile de la comunicare.