Clopoţelul a sunat azi pentru ultima dată pentru absolvenţii claselor a XII-a ale Liceului Tehnologic Iuliu Maniu din municipiul Carei.
Într-un cadru festiv, aceştia şi-au luat rămas bun de colegi şi cadre didactice.
Şeful de promoţie este elevul Nagy Vasile Cristofer, un elev care s-a făcut remarcat prin bunul simţ, caracterul echilibrat și inteligenţa dezvoltată.
“Dragi elevi, au trecut 4 ani de când ați călcat pragul acestei unități școlare. Ați trecut peste pandemie, ați trecut peste grevă și iată a venit și mult așteptatul moment ”Absolvirea”. Vă urez succes la examenul de bacalaureat, examenul de admitere la facultate și, de ce nu, în găsirea unui loc de muncă”, a transmis directorul Mihaela Nuna
“Procesul instructiv-educativ împreună cu rezultatele pozitive ale învățării fac din elevi oameni puternici, rezistenți, intelectuali, calmi care pot ocupa în viitor funcții importante și cariere de succes”, a adăugat directorul Mihaela Nuna.
“Dragi părinţi, vă mulţumesc că ați ales pentru copiii vostri acest liceu pentru a învăța. Părinții trebuie să încurajeze dorința tinerilor de a-și descoperi propriul talent”, a încheiat directorul Liceului Tehnologic Iuliu Maniu.
La finalul festivităţii, absolvenţii au fost felicitaţi de către rude, prieteni şi cunoscuţi.