Seară de tango argentinian cu Analia Selis la teatrul din Carei

Vineri, 5 mai 2023, ora 18.00, la Teatrul Municipal Carei va avea loc un concert de tango argentinian susținut de Analia Selis și instrumentiștii Nicolas Velazque și Julian Caero.

Prețul biletului este de 30 de lei.




Analia Selis s-a născut în Agentina. În 2003 s-a mutat la București, unde locuiește și în prezent. În 2004 a obținut premiul III al Festivalului Internațional Cerbul de Aur (Brașov, România), unde a reprezentat Argentina.
Între 2005 și 2014 a repurtat multe succese în cariera sa de cântăreață de pop latino-american, devenind foarte cunoscută în România, unde a interpretat pe cele mai prestigioase scene. În 2014 a început să cânte tango, desfășurând turneul național Vă place Tango?
Între 2015 și 2019 a lansat trei mari proiecte de succes: Tango Simfonic (prima ediție), Tango Simfonic “Milonga de mis amores” (ediția a doua) și ArgEnTango. În acest timp a colaborat cu toate orchestrele din România și cu mari orchestre internaționale.
În prezent, continuă să promoveze tango-ul tradițional argentinian și muzica lui Astor Piazzolla atât în România, cât și în Europa.
Nicolás Velázquez, născut la Buenos Aires a studiat bandoneonul, cu profesori celebrii. A făcut parte din diverse grupuri, împărțind scena cu mari artiști și realizând turnee internaționale.
Tot din capitala Argentinei este originar și pianistul Julian Caero. După absolvirea Conservatorului din Avellaneda a început o frumoasă carieră în muzica populară, cu accent pe tango, dar cântă și muzică de cameră și improvizație de jazz.
Ca pianist, aranjator și director muzical, a făcut turnee în mai multe țări, participând, în principal, în producții de muzică argentiniană și muzică clasică. În 2022 a făcut aranjamente muzicale pentru Ricky Martín, în turneul său din Argentina și Uruguay, fiind și pianist în concertele sale.