Judecătoria Carei a dispus începerea judecății într-un dosar în care un bărbat dintr-o comună din jurul Careiului este acuzat că și-ar fi agresat fiica vitregă, în vârstă de numai 13 ani.

Potrivit informațiilor portalului Opinie de Carei, agresiunea sexuală a avut loc în noiembrie 2021.
Fetița le-a povestit anchetatorilor că înn seara de 21.10.2021, după ce s-a dus la culcare, în timpul nopţii, în timp ce dormea, „a simţit că cineva o sărută în zona pieptului”, fapt ce a trezit-o deoarece simţea durere în acea zonă.
Simţind că în cameră se mai află o persoană (în afară de ea şi de sora sa mai mică, de 5 ani, cu care împărţea camera), minora a încercat să aprindă lumina, însă înainte de a apuca să facă asta, „l-a văzut pe tatăl său vitreg că iese din cameră”.
În momentul în care a aprins lumina, s-a uitat în zona pieptului constatând că „este muşcată în mai multe locuri”.
Bunica fetiței a sesizat Poliția.
Tatăl vitreg a negat agresiunea, încercând să dea vina pe prietenul minorei. Însă a picat testul poligraf la care a fost suspus în cadrul anchetei penale.
Judecătoria Carei a dispus săptămâna trecută începerea judecății în care bărbatul, de profesie șofer, este judecat pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală. Acum își va aștepta pedeapsa pentru faptele sale.