Judecătoria Carei a închis definitiv în urmă cu câteva zile dosarul pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, în care primarul comunei Săcășeni a reclamat că o persoană necunoscută a distrus prin înţepare anvelopa autoturismului instituției.

Dosarul a fost întocmit după ce Primăria Comunei Săcăşeni, prin primar, a formulat plângere penală prin care a reclamat că în data de 21.11.2022, în jurul orei 23.30, persoane necunoscute au distrus prin înţepare anvelopa autoturismului instituției, parcat în faţa primăriei, fiindu-i produs un prejudiciu de aproximativ 200 lei.
Organele de cercetare penală au efectuat investigaţii fin scopul identificării făptuitorului pe raza localităţii, însă nu au putut fi obţinute date despre autorul infracţiunii. De asemenea, au fost făcute acte de investigaţii pe teren, fără vreun succes.
Având în vedere disproporționalitatea între prejudiciul mic și cheltuielile foarte mari pentru continuarea anchetei, procurorii careieni au propus renunțarea la urmărirea penală.
Judecătoria Carei a admis cererea procurorilor, închizând definitiv dosarul pentru distrugerea mașinii Primăriei Săcășeni.