Un adevărat ”geniu” care a răspuns instigărilor autointitulatei jurnaliste Daniela Ciuta de a participa la bâlciul naționalist pus în scenă cu ocazia dezvelirii statuii poetului Kölcsey Ferenc la Carei este de fapt un individ din Mamarmureș care s-a dus să-și ia Bac-ul la 38 de ani, dar a fost eliminat, fiind prins copiind.

Autointitulata jurnalistă Daniela Ciuta a postat recent un fel de compunere adresată președintelui Ungariei, Novák Katalin, semnată de un adevărat ”geniu” din Maramureș, pe numele său Mihăiță Pamfil Sână.
Acest ”politician” și adevărat ”intelectual” din Maramureș a fost prezent miercurea trecută la Carei, la bâlciul naționalist pus în scenă cu ocazia dezvelirii statuii poetului Kölcsey Ferenc, unde cei 40-50 de indivizi naționaliști și extremiști instigați de Daniela Ciuta au pus în scenă un spectacol de prost gust, pe care locuitorii din Carei nu îl vor uita mult timp de acum înainte.
Potrivit presei locale maramureșene, Mihăiță Pamfil Sână, semnatarul compunerii adresate președintelui Novák Katalin, este un adevărat geniu al politicii din județul vecin, care s-a dus să-și ia Bac-ul la 38 de ani, dar a fost eliminat, fiind prins copiind.
În privința carierei sale politice, ospătarul și bucătarul Mihăiță Sână a fost inițial membru al Partidei Romilor Pro Europa, iar apoi al PNȚCD, candidând în 2020 la Consiliul Local Baia Mare din partea Coaliției pentru Maramureș.
Mai multe informații despre acest ”geniu” al politicii maramureșene puteți obține în articolul intitulat ”NUMAI GENII – Un candidat al Coaliției pentru Maramureș s-a dus să-și ia Bac-ul înainte de alegeri, la 38 de ani, dar a fost eliminat, fiind prins copiind”, publicat în 2020 de 2MMNews.
No comment!