Cei 30-40 de huligani naționaliști și extremiști care au urlat de-a lungul manifestărilor organizate miercuri la Carei cu ocazia dezvelirii statuii poetului Kölcsey Ferenc, la care a participat și președintele Ungariei, Novák Katalin, și-au demonstrat din plin primitivismul.

În momentul în care președintele Ungariei a încercat să intre în dialog cu ei, unul dintre huliganii aduși la Carei de Daniela Ciuta a scuipat în direcția acesteia. Gestul de neam prost a fost suprins de reporterii Antena 3 (vezi pe înregistrare la minutul 1,11).
Acesta a fost momentul în care sepepiștii au deschis umbrelele pentru a o proteja pe Novák Katalin. Agenții au fost alertați și de faptul că un alt huligan agita o pereche de opinci, temându-se că le-ar putea arunca în direcția președintelui Ungariei.

Circul de ieri, pus în scenă de huliganii importați la Carei de autointitulata jurnalistă Daniela Ciuta nu are nimic cu poporul român. Un întreg popor nu poate fi judecat după gesturile a 30-40 de huligani naționaliști și extremiști, a căror valoare este egală cu scuipatul destinat în primul rând unei femei, iar în al doilea rând unui președinte de țară.