La data de 6 aprilie, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad, au organizat și efectuat mai multe percheziții domiciliare, în localitatea Craidorolț, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat la unul dintre imobile, diverse unelte folosite în domeniul construcțiilor, un telefon mobil, 3 camere de supraveghere, precum și o arbaletă și 4 săgeți metalice aferente acesteia.
De asemenea, polițiștii au identificat doi bărbați, de 33 și 36 de ani, ambii din localitatea Craidorolț, bănuiți de sustragerea uneltelor de pe un șantier în lucru aparținând unei societăți comerciale.
Prejudiciul cauzat, de 32.000 de lei, a fost recuperat în totalitate.
Față de bărbatul de 36 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centru de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.
În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Satu Mare.